La meva llista de blogs

Publicitat

Autor: Tomàs Ramos Vellón. 1er E.- 15 de maig de 2007

Aquesta és una redacció de tema lliure que ha estat seleccionada pel professor de Valencià. Llegiu-la i ja em contareu que vos pareix.

Al 99'9 % de les cases hi ha una caixa productora d'imatges: la TV.
Aquest aparell tan simple ens deixa abobats durant hores observant-la, però, què és el més molest? La resposta és molt senzilla, la publicitat.
Aquest fenomen televisiu es troba a tots els llocs menys als canals, que són pocs, que impedixen que hi haja publicitat i a la majoria dels dibuixos.
A tot això, la publicitat, té com objectiu fer-nos comprar cinquanta-mil productes de tot tipus, des de xiulets fins a cotxes.
Hi ha una pregunta important, on hi ha més publicitat? Sobre tot es troba a les pel·lícules, però tenen un truc: fiquen més pel·lícula al principi i després pràcticament un quart d'hora i augmenten el nivell de publicitat a mesura que avança la pel·lícula.
També varia segons temporades, en nadal, perfums i joguets, en primavera dietes miracle, a l'estiu cotxes i viatges, i a la tardor material d'escola. Això demostra que les interrupcions tenen els seus avantatges.
En conclusió, la publicitat pot ser molt molesta, per interrompre eixos moments emocionants, o agradable si busques alguna cosa, ja que t'ho trobes tot.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

en la televisio se te pasa el rato!

Pero molesta molt la publicitat.!
Ejempl:
Estas mirant una pelicula de misteri, es un moment emocionantisim, y derepenT:
Tomale, anuncis...y per mi lo mes roin sq quan estan en anuncis no se que fer, ty et qedes mirant la televisio, la publicitat--->> Y de moment eix ixe anuunci que t'agrada tant, y et qedes mirant els anuncis.. :S

Anònim ha dit...

ki a fet eixe comentari?? es una molt bona reflexio!



[[* la Loka *]]

Seguidors